Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

El Govern estatal inclourà les aportacions dels professionals sanitaris en el disseny de l'Estratègia de Salut Mental i el Pla d'Acció de Salut Mental i COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern d'Espanya té molt present l'impacte que la COVID-19 ha tengut i està tenint també en la salut mental que ha colpejat especialment a alguns col·lectius, com el personal sanitari.

Per aquest motiu s'ha prioritzat aquesta línia de treball, impulsant l'actualització de l'Estratègia de Salut Mental i posant en marxa un Pla d'Acció en Salut Mental per pal·liar els efectes de la crisi sanitària causada pel SARS-CoV-2 en la salut mental dels diferents grups de població afectats.

Com cuidam de qui ens cuida

En aquest sentit, la crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha permès reconèixer, tant l'enorme valor del Sistema Nacional de Salut amb el que disposam a Espanya, com el dels seus professionals.

Així mateix, la pandèmia també ens ha recordat que els metges també emmalalteixen i, especialment, en situacions en què, a causa de la seva exposició, són més vulnerables.

[Font: Ministeri de Sanitat. 04/11/2021]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19