Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Armengol es reuneix amb experts sanitaris per fer seguiment de la COVID-19 i tractar propostes per al desconfinament

La Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la Consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, durant la reunió.

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern, Francina Armengol, acompanyada de la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, es va reunir per videoconferència amb membres del comitè d’alerta de seguiment de la COVID-19 a les Illes Balears.

 L’objectiu de la reunió era valorar la situació de la Comunitat davant l’emergència sanitària i tractar propostes per al desconfinament una vegada finalitzi l’Estat d'Alarma, de moment decretat fins dia 26 d’abril. Armengol va expliar que es durà a terme “amb estratègies sanitàries per seguir protegint adequadament la nostra població i per fer d’una forma àgil i eficient el retorn a la normalitat el més aviat possible”.

Al comitè de seguiment hi van assistir el director general del Servei de Salut (Ibsalut), Juli Fuster; Sebastià Crespí, biòleg; Joan Llobera, investigador d’Atenció Primària; Maties Torrent, epidemiòleg; Marga Cañellas, pediatra; Javier Arranz, expert en malalties infeccioses; Ildefonso Hernández, epidemiòleg; Eugènia Carandell, directora assistencial de l’Ibsalut, i Toni Riera, director de la Fundació Impulsa.

[Font: Govern de les Illes Balears. 07/04/20202]

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19