Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

L'Hospital de Formentera homenatja amb un vídeo a totes les persones i empreses que han col·laborat durant la pandèmia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'emotiu vídeo ha comptat amb la participació d'11 il·lustradors de Formentera. "Sofà de cuir" de Jah Chango i Pau Donés, posa la música a aquest vídeo d'agraïment.

Formentera amb Formentera, així comença el vídeo homenatge de l'Hospital de Formentera a tots els que d'una manera o altra han col·laborat durant la pandèmia de COVID-19.

L'hospital de la pitiüsa menor ha volgut així agrair a tots els particulars, empreses, institucions i organismes el gran nombre de mostres de solidaritat i generositat rebudes en el període de l'Estat d'Alarma.

El projecte coordinat per la responsable de centre, Ilana Martínez, ha comptat amb la participació absolutament altruista d'11 il·lustradors establerts a Formentera que s'han traçat els sentiments del centenar de treballadors de l'Hospital de Formentera que amb aquest vídeo han volgut agrair la resposta de la societat formenterera.

Els il·lustradors Víctor Escandell, Guillem Marí, Vicent Ferrer, Joan Moreno, Pilar Mena, Raquel Caramazana, Patrícia Gea, Max Mallol, Paula Tikas, Jan Ribas i Rebeka Elizegi que s'ha encarregat del disseny gràfic, han recollit amb diferents estils les diferents donacions i mostres d'afecte fetes arribar als professionals de l'hospital i centre de salut de Formentera.

Del muntatge del vídeo s'ha encarregat Ismael Rosales i la música, Sofà de cuir tema del disc #Unkilodemas, va ser cedida per aquest vídeo d'agraïment per Jah Chango i Pau Donés.

Per a la responsable de l'Hospital de Formentera, Ilana Martínez, "aquest vídeo recull els sentiments dels professionals de l'hospital i centre de salut de Formentera en moments de gran incertesa i tracta de tornar amb aquest gest tot el que hem rebut de la societat d'aquesta petita illa que s'ha mostrat tan gran durant la pandèmia. A més agraïm molt especialment a tots els que han col·laborat en l'elaboració d'aquest vídeo d'homenatge".

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 22/06/2020]

[Foto/Vídeo: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera/ Hospital de Formentera]

 

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19