Categoria: Farmacovigilància

Tercer informe de farmacovigilància en relació amb les vacunes enfront de la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una nota informativa sobre el Tercer informe de farmacovigilància en relació amb les vacunes enfront de la COVID-19.

  • Després de la revisió de les dades disponibles, no s'ha identificat cap reacció adversa fins ara desconeguda que pugui ser motiu de preocupació.
  • Fins al 21 de febrer de 2021, s'han administrat a Espanya 3.058.776 dosi de vacunes, havent-se rebut 6.266 notificacions d'esdeveniments adversos. Els esdeveniments més sovint notificats continuen sent els trastorns generals (febre, dolor en la zona de vacunació), del sistema nerviós central (cefalea, marejos) i del sistema musculo-esquelètic (miàlgia i artràlgia).

La AEMPS continuarà informant dels esdeveniments notificats i de qualsevol nova informació rellevant que pogués sorgir sobre la seguretat de les vacunes enfront de la COVID-19.

Es recorda la importància de notificar totes les sospites de reaccions adverses de medicaments d'ús humà al Centre Autonòmic de Farmacovigilència que correspongui o a través del formulari electrònic disponible en www.notificaRAM.es.

[Font: AEMPS. 09/03/2021

[Foto: Conselleria Salut i Consum]

Notícies relacionades