Categories: Cicles formatius i universitat, Gestió de la investigació

L’ISCIII posa en marxa el Programa de Doctorat en Ciències Biomèdiques i Salut

Tipografia
 • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
 • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut de Salut Carles III (ISCIII) posa en marxa el Programa de Doctorat en Ciències Biomèdiques i Salut, primer programa propi de l’Institut, amb col·laboració amb la Universitat d’Educació a Distància (UNED), a travès del IMIENS, institutt mixte en el qual están representades àmbdues institucions.

Aquest Programa de Doctorat s'integra, a través de l'Escola Internacional de Doctorat, en l'estratègia de recerca i formació doctoral de la UNED

El programa, que arrenca en aquest curs acadèmic, recull àmplies i diverses línies de investigació inscrites en la generació de coneixement científic en ciències de la salut i l'impuls de la innovació en l'atenció sanitària i en la prevenció de la malaltia.

L'oferta per a aquest curs és de 40 places.

Participants. Hi podran participar:

 • Titulats en l'àmbit de la Salut: Medicina, Infermeria, Psicologia, Farmàcia, Biologia, Bioquímica i Biotecnologia, Química, Veterinària, i qualsevol altra titulació relacionada amb les Ciències de la Salut, així com de disciplines de les Ciències Experimentals.
 • A més, els candidats hauran d'haver superat un màster universitari de continguts afins a aquest programa de doctorat o altres estudis del mateix nivell i branca de coneixement.

Característiques més destacades

 • Una de les característiques més destacables d'aquest programa és la gran diversitat de línies de recerca (37), implicant alhora una gran varietat d'objectius científics i de salut pública a conseqüència de la participació conjunta.

Coordinació

 • La coordinació estarà a càrrec de Centres i Unitats del ISCIII, que poden consultar en aquest enllaç

Modalitats, durada i coordinació

 • Les 37 línies de recerca es distribueixen entre els 10 equips que engloben el Programa de Doctorat, amb una durada màxima de tres anys, podrà prorrogar-se per un any més.
 • Donades les especials característiques de la UNED, també podran realitzar-se a temps parcial, durant un màxim de cinc anys, prèvia autorització de la comissió acadèmica responsable del programa.
 • El Programa de Doctorat està coordinat per una Comissió Acadèmica (CAPD) integrada per investigadors.

Altres aspectes

 • Les activitats formatives que s'ofereixen, tant les pròpies de la UNED com les del programa oficial docent del ISCIII.
 • La CAPD fomentarà la realització de tesis doctorals amb esment internacional i en règim de co-tutela.
 • Abans de la finalització del primer curs i dels successius, en la data que estableixi l'Escola Internacional de Doctorat de la UNED, els doctorands hauran d'elaborar el Pla de recerca corresponent.

[Font: ISCIII. 30/10/ 2020]

[Foto: Infosalut / Curs / CC BY-NC-SA 4.0]

Calendari de formació

Juliol   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31