Categoria: Cicles formatius i universitat

S'autoritza el conveni per a la creació del Màster en Gestió de les Polítiques Públiques a la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha aprovat l’acord pel qual s’autoritza la firma d’un conveni de col·laboració entre l'Administració de la CAIB, el Consell Insular de Mallorca, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) per a la creació, gestió i impartició del Màster en Gestió de les Polítiques Públiques a la UIB.

Amb la finalitat de continuar millorant la prestació dels serveis públics que du a terme la CAIB i totes les administracions i organismes públics de Balears, es considera necessari dotar-se d'una formació universitària sobre polítiques publiques.

Així doncs, esdevé necessari disposar d’uns estudis que recullin l’essència de la gestió pública, amb la finalitat d’anar introduint i consolidant l’especialització en la gestió de les polítiques públiques en les administracions de les Illes Balears, la qual ha de revertir en benefici de l'Administració autonòmica, i de la resta d'administracions del nostre àmbit, en els propers exercicis.

Aquesta iniciativa dona continuïtat a la línia d’actuacions per a la professionalització i millora de l’administració pública i en la qualitat dels serveis.

[Font: Conselleria d’Educació i Universitat. 06/04/2018]

Notícies relacionades a Infosalut
*15/06/2018 - Durant els cursos 2018-19 i 2019-20 s'impartirà el Màster en Gestió de Polítiques Públiques a la UIB.