Categoria: Cicles formatius i universitat

La Facultat de Medicina de la UIB rep una distinció del Fòrum de Metges d'Atenció Primària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears (UIB) ha estat distingida pel Fòrum de Metges d'Atenció Primària en reconeixement a l'esforç que fa en suport a l'Atenció Primària i, concretament, pel lloc destacat que ocupa l'Atenció Primària en el pla d'estudis del grau de Medicina que s'imparteix a la UIB.

La distinció va ser recollida pel degà de la Facultat, doctor Miquel À. Roca Bennàsar, en el marc de la reunió anual del Fòrum de Metges d'Atenció Primària, que va tenir lloc el dijous 12 d'abril a Madrid, amb motiu de la celebració del Dia Nacional de l'Atenció Primària. En el marc d'aquest acte també es van lliurar distincions a altres institucions que, com la Facultat de Medicina, compleixen els punts recollits al Decàleg per una Atenció Primària de qualitat que impulsa el Fòrum de Metges d'Atenció Primària.

El Fòrum de Metges d'Atenció Primària està integrat pel Consell General de Col·legis de Metges, l'Organització Mèdica Col·legial d'Espanya, el Consell Estatal d'Estudiants de Medicina, la Confederació de Sindicats Mèdics, l'Associació Espanyola de Pediatria d'Atenció Primària, la Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària, la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària i la Societat Espanyola de Metges Generals i de Família.

[Font: Universitat de les Illes Balears. 12/04/2018]

[Foto: Infosalut]