Categoria: Cicles formatius i universitat

Constituïda la Comissió de seguiment entre el Servei de Salut i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S’ha constituït la Comissió Mixta de seguiment entre el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb l’objectiu de coordinar accions relacionades amb els àmbits de la docència i la recerca, entre d’altres.

Ambdues institucions han col·laborat en diferents àmbits i aspectes, com ara la formació d’alumnes de grau. Amb el temps, la col·laboració s’ha estès a àmbits més diversos, com ara els projectes de recerca i la formació de postgrau.

El conveni de col·laboració subscrit el mes passat entre el Govern, el Servei de Salut i la UIB ofereix un marc d’ordenació i d’actuació adequat per ampliar l’espai de col·laboració entre el Servei de Salut i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, que se centrarà en els aspectes següents:

  • Pràctiques d’alumnes: d'una banda, analitzar les necessitats de llocs de pràctiques i de disponibilitat; i d'altra banda, establir mecanismes per millorar la coordinació entre l’ensenyament teòric i la pràctica clínica, l’avaluació dels alumnes i les conseqüències que les metodologies que s’apliquen en la pràctica tenen en l’ensenyament.
  • Promoure convenis de transferència de coneixements entre els professionals i els docents.
  • Establir espais i experiències que permetin el reciclatge en matèria de competències clíniques dels professors de la Facultat.
  • Col·laborar en la formació continuada o de postgrau dels professonals d'infermeria i fisioteràpia del Servei de Salut.

[Font: Conselleria de Salut. 22/06/2018]

[Foto: Conselleria de Salut]

Notícies relacionades a Infosalut
*10/05/2018 - Constituïda la Comissió Mixta de seguiment del conveni entre la UIB, el Govern i l'IB-Salut.

Calendari de formació

Desembre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31