Categoria: Cicles formatius i universitat

Durant els cursos 2018-19 i 2019-20 s'impartirà el Màster en Gestió de Polítiques Públiques a la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, el Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), han signat un conveni de col·laboració per crear, gestionar i impartir el Màster en Gestió de Polítiques Públiques a la UIB, títol propi de la Universitat, durant els propers cursos 2018-19 i 2019-20.

Finalitat

La finalitat és introduir i consolidar l’especialització en la gestió de les polítiques publiques, l'organització de les administracions públiques, la innovació, el foment de la recerca, etc., per poder continuar millorant la prestació dels serveis públics que duen a terme la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i altres organismos públics.

Participants

El màster està dirigit a empleats públics de tots els nivells que tinguin una titulació universitària o equivalent, a més de les persones amb una titulació universitària oficial obtinguda els cinc darrers anys.

Places i mòduls

La UIB oferirà per al pròxim curs un màxim de 30 places de curs complet i 5 alumnes més per mòdul. L’estructura del màster està formada per sis mòduls de 10 ECTS cada un.

Preu

El preu del màster, gràcies al conveni signat, és de 1.500 euros per la matrícula del curs complet o 300 euros per mòdul.

Inscripció

El període de inscripció s’obrirà el mes de juny i la matrícula es realitzarà durant el mes de juliol. Està previst que el curs comenci el 22 de setembre.

Podeu consultar tota la informació del Màster a la pàgina web de la FUEIB: www.fueib.org

Tríptic informatiu

[Font: Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques. 06/06/2018]

[Foto: Matthias Ripp / Meeting / CC BYND 2.0]

Notícies relacionades