Categoria: Cicles formatius i universitat

Aprovat el préstec a la UIB per construir el nou edifici interdepartamental de Ciències de la Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha aprovat la concessió d’un préstec reintegrable, per motius d’interès públic, a la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb l’objectiu de construir l’edifici interdepartamental de ciències de la salut de la UIB.

En total es preveu una inversió de 6.900.000 € entre l’any 2021 i el 2027 per a la construcció de l’edifici Interdepartamental II. Es tracta d’una acció que es desenvoluparà amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) corresponent al període 2014-2020, atès que es recull en el Programa Operatiu FEDER de les Illes Balears per a aquest període.

Com a conseqüència de l’interès d’aquesta actuació, el Govern de les Illes Balears i la UIB tenen previst signar un conveni cofinançat en un 50 %, d’acord amb el que preveu el programa operatiu, l’objecte del qual és el projecte, la construcció i l’equipament de l’edifici interdepartamental de ciències de la salut per als ensenyaments de grau al campus de la UIB.

Després d'aquest acord s’inicia el camí que conduirà a la construcció de l’edifici.

[Font: Conselleria d'Educació i Universitat. 05/10/2018]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*02/07/2018 - Aprovada la primera passa per a la construcció del nou edifici interdepartamental de la UIB.
*04/01/2018 - Augment del pressupost de la UIB per al 2018, gràcies a la inversió de l'edifici de Ciències de la Salut i els estudis de Medicina.