Categoria: Formació continuada

II Jornada de Salut i Dones: Gènere i altres determinants socials de la salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El divendres 12 de novembre es durà a terme, al saló d'actes de l'Hospital Universitari Son Espases, la II Jornada de Salut i Dones: Gènere i altres determinants socials de la salut. L'objectiu és acostar a l'àmbit hospitalari la reflexió i el coneixement d'aquesta perspectiva, i així obtenir una visió de les malalties i dels pacients més completa que augmenti l'impacte dels esforços del personal sanitari per millorar la salut.

Fins fa pocs anys, la consideració dels determinants socials de la salut i, entre ells i de gran importància, el determinant del gènere com a construcció social, no es trobava gaire present en la formació acadèmica de les professions sanitàries, especialment en Medicina. En part per això, la integració d'aquests factors determinants de la salut en la pràctica clínica era molt escassa. 

El 12 de novembre, a l'Hospital Universitari Son Espases, se celebrarà una Jornada, dirigida a totes i tots els professionals de diferents àmbits de la salut, per analitzar aquests elements. 

El programa inclou múltiples ponents, referents en la nostra Comunitat Autònoma i a la resta de l'estat, com la doctora Carme Valls, pionera en els estudis de Gènere i Salut des de fa ja moltes dècades.

L'esdeveniment es transmetrà per videoconferència a l’Hospital Mateu Orfila de Menorca, a l’Hospital Can Misses d’Eivissa, i a l’Hospital de Formentera.

Inscripció

Amb l'usuari "u" al Portal de Serveis al Personal. Per al personal no CAIB enviau un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

[Font: Hospital Universitari Son Espases]

[Foto: Infosalut / Gent al mercat / CC BY-NC-SA 4.0]