Categoria: Formació continuada

Bibliosalut obre la inscripció als cursos de documentació científica obligatoris per a residents

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'ha obert la inscripcions als cursos de Bibliosalut dins el Pla transversal de formació de residents en documentació científica, per als MIR, PIR i IIR de primer any de totes les Illes Balears.

Es tracta de 20 cursos organitzats, com cada any, amb el Servei de Formació Sanitària de la Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació. Aquesta formació té l'objectiu de capacitar als futurs metges/metgesses, psicòlegs/psicòlogues i infermers/infermeres, com a professionals experts en la consulta de bases de dades biomèdiques. Gràcies a això podran basar la seva activitat assistencial en l’evidencia científica i acostarse al món de la recerca.

Bibliosalut imparteix tallers pràctics presencials, en què els alumnes han de seguir el curs amb el seu ordinador portàtil. Aquest fet els permet adquirir l’experiència i la capacitació necessàries, per fer les cerques d’informació, que les seves necessitats d'informació requereixen posteriorment de manera autònoma.

Enguany s'ofereixen 15 edicions de PubMed: cerca bibliogràfica a la base de dades MEDLINE, 5 de Bibliosalut per a infermeria: recursos i cerca bibliogràfica i 1 de Bibliosalut per a psicologia: recursos i cerca bibliogràfica.

Cada curs té una durada de 3 hores i s'ofereixen 12 places. La inscripció es fa a través d'Intranet.caib.es > Portal de Serveis al Personal > Formació Ib-Salut > Sol·licitud cursos > Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació amb l'usuari u. La selecció dels alumnes admesos es farà per rigorós ordre d'inscripció.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Bibliosalut]