Categoria: Formació continuada

Nova convocatòria de cursos de català de l'Institut d'Estudis Baleàrics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En aquesta convocatòria d'octubre de 2023 a gener de 2024 s'ofereixen cursos de llengua catalana presencials, virtuals, semipresencials i a distància.

Matrícula

El termini per a fer efectiva la matrícula, que cal fer en línia, és del 4 al 15 de setembre de 2023.

L'inici dels cursos serà del 2 d'octubre de 2023 fins al 19 de gener de 2024.

Modalitats

  • Presencial (75 hores).

Són cursos presencials amb classes de tres dies per setmana.

  • Semipresencial (35 hores).

Són cursos amb classes presencials d'un dia per setmana que s’han de completar amb treball autònom a partir del material de classe.

  • Virtual (75 hores).

És necessari disposar de connexió a Internet. Són classes en directe en un horari concret a través de videoconferència. Aquestes classes permeten la interacció del docent i els alumnes en temps real.

  • En Línia.

És necessari disposar de connexió a Internet. El contacte amb el docent i els alumnes es fa a través de la plataforma Moodle. En aquest espai virtual hi ha tots els continguts, els materials i les activitats del curs. No és necessari que el docent i els alumnes coincideixin en horari per treballar els continguts, però hi ha una sessió quinzenal en un horari concret per treballar l'expressió oral.

Per a més informació, consulta aquest enllaç a la pàgina web de l'Institut d'Estudis Baleàrics.

[Font: Institut d'Estudis Baleàrics]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Els Equips d’Atenció Residencial (EAR) i del Programa d’Atenció Domiciliària i Equips de Suport (PADES) en una sessió formativa interna sobre lesions. / CC BY-NC-SA 2.0]

Calendari de formació