Categoria: Formació continuada

Oberta la inscripció per als cursos de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Des del 8 de gener i fins al 19 de gener els interessats poden inscriure’s als cursos de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB). En aquesta convocatòria, que va de febrer a maig de 2024, es promou l’oferta dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA, i aquests poden ser presencials, semipresencials, virtuals i a distància.

Són 12 els municipis s’han adherit a l’oferta de cursos. S’ofereixen a Alaró, Andratx, Búger, Calvià, Consell, Eivissa, Inca, Llucmajor, Montuïri, Palma, Sant Joan i Santa Maria del Camí.

La matrícula s’ha de fer de manera telemàtica a llengua.iebalearics.org. Les classes comencen la setmana del 5 de febrer i acaben la setmana del 19 de maig de 2024. Tant els cursos presencials com els virtuals consten de 75 hores; els semipresencials de 35 hores.

Aquesta formació s’afegeix als divuit cursos inicials de llengua catalana que s’estan duent a terme en diferents centres educatius i associacions de famílies.

Llorenç Perelló, director de l’IEB, apunta que «aquesta convocatòria complementa la formació de català inicial que s’ha duit a terme a diversos punts de les Illes Balears, a través dels instituts i associacions de famílies; una formació que també es continua fent durant el període de gener a maig».

[Font: Conselleria de Turisme, Cultura i Esports. 08/01/2024]

[Foto: Retícula / Teletreball des d’un ateneu / CC BY-SA 2.0]