Categoria: Formació continuada

Dolores Carbayo representa Balears en les Jornades de Tècnics en Cures d'Infermeria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

´

L'auxiliar d'infermeria, Dolores Carbayo, ha representat Balears en les Jornades de Tècnics en Cures d'Infermeria, en les quals ha presentat tres treballs molt valorats sobre les funcions que realitzen els tècnics en cures auxiliars d'infermeria (TCAE) en el Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor.

Així doncs, a Melilla, ha presentat el treball titulat "Infecció Nosocomial: Importància dels protocols i el paper del TCAE en el seu desenvolupament", en el transcurs de les I Jornades TCAE: Actuació del TCE/AE davant les infeccions hospitalàries i altres rics derivats de la pràctica assistencial.

A més, també ha realitzat altres dos treballs, el primer ha estat presentat a les I Jornades de TCAE: Urgències d'adults i pediàtriques, a l'Hospital Xeral de Vigo, amb el títol "TCAE i Protocols d'actuació. Un pas avançat", i l'altre a Valladolid a les Jornades TCAE: La formació i les competències professionals del TCAE. Pilars bàsics de la nostra professió, amb el títol "TCAE i comitès d'ètica. La veu de l'oïdor".

En totes aquestes comunicacions l'objectiu ha estat donar a conèixer i definir el treball professional que realitzen els auxiliars d'infermeria en el Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor.

[Font: Hospital de Manacor. 12/01/2015]

Calendari de formació

Desembre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31