Categoria: Formació continuada

El COIBA organitza la Taula/Debat «Cures al pacient asmàtic» per abordar la situació actual de l’asma a les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió de Cures Respiratòries del COIBA organitza, el dia 7 de maig a les 17 h, amb motiu del Dia Mundial de l’Asma, una taula/debat sobre la situació i abordatge actual de l’asma a les Illes.

L'activitat es podrà seguir de manera presencial o per streaming i comptarà amb la participació de professionals sanitaris de diferents unitats i nivells assistencials.

L'objectiu és fer un diagnòstic de la situació actual d’aquesta malaltia i aprofundir en l’abordatge dels casos d’asma infantil, asma adult i en els diferents recursos disponibles, com ara la nova Unitat de Via Aèria Complexa (UVAC).

Aquesta sessió vol ser un espai de debat, reflexió i consulta pels professionals sanitaris que tenen cura de pacients amb asma des de diferents nivells: atenció primària, hospitals, unitats específiques..., per contribuir a unificar coneixements i fomentar el treball de forma unificada per millorar la cura dels pacients asmàtics.

Participants

Data i hora

7 de maig a les 17 hores.

Lloc

A la seu del COIBA a Palma.

També es podrà seguir la sessió a través del canal de YouTube del COIBA

[Font: COIBA. 26/04/2024]

[Foto: Jerònia Miralles. Atenció Primària de Mallorca]