Categoria: Formació continuada

El Servei de Traumatologia de Son Espases ha organitzat un curs sobre el tracte dels pacients politraumàtics

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Universitari Son Espases va acollir divendres i dissabte la primera edició del Master Fracture Forum, un curs organitzat pel Servei de Traumatologia de l'Hospital en el qual una setantena de facultatius d'arreu de l'estat han debatut el tracte dels pacients politraumàtics.

Durant els dos dies que ha durat el curs, els assistents han tengut l'oportunitat d'examinar i posar en comú les alternatives que hi ha actualment per al tractament de fractures complexes, des de l’atenció inicial fins a l’abordatge de les seqüeles. Majoritàriament aquests traumatismes d’alta energia se solen produir en persones que han patit un accident de circulació o nàutic o bé que s’han precipitat al buit. La major part d'aquests accidents es produeixen a l’època estival.

Metodològicament és un curs de discussió interactiva de casos clínics presentats per especialistes en Traumatologia de diferents indrets de l’estat. Per tant, es tracta d’un curs dissenyat per ser completament interactiu, amb la participació activa dels assistents.

L’organització d’aquest curs, d’abast estatal, situa Son Espases com un dels centres de referència en el tractament integral dels pacients politraumàtics.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 23/06/2016]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]