Categoria: Formació continuada

Son Espases acull una jornada sobre innovació, desenvolupament i investigació en cures d'infermeria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Universitari Son Espases ha acollit la primera edició de la jornada "Liderant la innovació, el desenvolupament i la investigació en les cures", organitzada conjuntament amb la Universidad Internacional Menéndez Pelayo.

Una setantena de professionals d'infermeria amb responsabilitats de gestió d'arreu de les Illes Balears han participat en l'encontre, en el qual s'han tractat aspectes com el lideratge, la innovació i investigació en cures o les organitzacions centrades en les persones.

El director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha estat l'encarregat d'inaugurar la Jornada, juntament amb la directora gerent de Son Espases, Maria Dolores Acón; el director d'Infermeria, Luis Mariano López; la vicerectora de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo, Montaña Cámara, i un representat de l'empresa MSD.

La coordinadora de Seguretat del Pacient del Consell del Condat de Gävleborg (Suècia), Eva Sving, ha estat l'encarregada d'iniciar la Jornada amb una conferència sobre el lideratge. Tot seguit, s'ha celebrat una taula rodona de l'impacte sobre la salut que té la investigació i la Innovació en les cures. Finalment, la directora d'Infermeria de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, Emma Gómez, ha pronunciat la conferència de clausura sobre les organitzacions centrades en les persones.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha estat l'encarregada de clausurar la Jornada. Gómez ha manifestat que des de conselleria "estam decidits a implantar un model basat en la innovació i en la investigació, que gestioni grans quantitats de dades i avaluï resultats". En aquest sentit, "hem d'aprofitar la capacitat de lideratge del col·lectiu d'infermeria", ha dit la consellera.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 13/12/2016]

[Foto: IB-Salut]

Calendari de formació

Juliol   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31