Categoria: Formació continuada

Son Espases acollirà el XX Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia de l’Obesitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases acollirà els dies 18, 19 i 20 d’abril el XX Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia de l’Obesitat i de les Malalties Metabòliques i la VI Reunió Ibèrica de l’Obesitat, trobada a la qual es preveu que hi assisteixin prop de 300 professionals de l’àmbit nacional i internacional. Així ho ha explicat el president del comitè organitzador i cap del Servei de Cirurgia General de Son Espases, Xavier González, durant una audiència amb la consellera de Salut, Patricia Gómez.

González —que ha presentat el Congrés a la consellera acompanyat pel també cirurgià de Son Espases Alberto Pagán i les infermeres del mateix Servei, Sandra Rabadán i Ana Belén Arévalo— ha indicat que durant els tres dies que durarà la cita internacional es durà a terme també un simposi d’infermeria i un curs d’endoscòpia bariàtrica en el marc del qual es faran vuit intervencions en directe que es podran seguir a través de vídeo.

La consellera de Salut ha expressat el seu suport al Congrés, que comptarà amb la participació de ponents de tot Espanya i d’altres països, com ara del Brasil, l’Argentina i Xile, i ha recalcat la importància d’impulsar la formació continuada i l’actualització dels professionals, i de donar a conèixer la tasca de les infermeres, cada vegada més especialitzada i vinculada a l’ús de tecnologia innovadora.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Conselleria de Salut. 07/02/2018]

[Foto: Conselleria de Salut]

Què en diu la premsa
*
08/02/2018 noticiasmallorca.com - Son Espases acogerá del 18 al 20 de abril el XX Congreso Nacional de la Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad.

Notícies relacionades a Infosalut
*19/04/2018 - Experts en cirurgia de l’obesitat es reuneixen a Son Espases per compartir els darrers avenços.