Categoria: Formació continuada

Dermatologia de Son Espases coordina la reunió del Grup Espanyol de Dermatologia Pediàtrica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els dies 26 i 27 de gener de 2018 es va celebrar a Màlaga la 29a Reunió del Grup Espanyol de Dermatologia Pediàtrica (GEDP).

Ana Martín-Santiago, cap del Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Son Espases, ha coordinat la reunió anual del grup de treball de Dermatologia Pediàtrica, en què han participat més de 300 dermatòlegs de tot Espanya interessats en la dermatologia infantil.

En aquesta trobada s'han donat a conèixer les novetats diagnòstiques i genètiques en aquesta especialitat i s'han presentat estudis que evidencien com les tècniques de seqüenciació massiva milloren el diagnòstic. També s'han tractat altres temes, com ara la necessitat d'interpretar els senyals a la pell d'un problema psicològic en el nin o la importància de la col·laboració estreta entre l'oncòleg i el dermatòleg pediàtric, per prevenir diagnosticar o tractar la freqüent toxicitat cutània associada a les noves molècules diana.

S'hi han exposat 35 treballs en forma de comunicació oral i 87 en forma de pòster. El Servei de Dermatologia de Son Espases hi ha participat amb diferents comunicacions orals i pòsters, alguns dels quals en col·laboració amb altres hospitals o amb altres serveis de Son Espases, com ara Anatomia Patològica, Pediatria, Hematologia i Oncologia Pediàtrica, Endocrinologia i Nutrició.

Per a més informació, podeu consultar el Programa científic i el Llibre de resums, així com el resum de la trobada que ha fet Javier Del Boz González, al seu blog "Dermatología en la Costa del Sol".

[Font: Hospital Universitari Son Espases. Servei de Dermatologia]

[Foto: Infosalut]