Categoria: Formació especialitzada

L'Hospital de Manacor dóna suport a la creació de l'Especialitat de Medicina d'Urgències i Emergències

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb la celebració, a escala nacional i internacional, del Dia de les Urgències i Emergències el dia 27 de maig, a l'Hospital de Manacor s'ha fet una concentració a l'entrada del servei, amb la lectura d'un comunicat i el desplegament d'una pancarta.

El vespre varen il·luminar-se les llums de la façana de l'entrada principal amb els colors blanc i blau, com a gest de suport de l'Hospital amb els professionals que treballen en aquesta àrea i en línia amb sol·licitud de creació de l'especialitat de medicina d'urgències i emergències.

En el comunicat s'afirma que els serveis d'Urgències i Emergències espanyols atenen a més de 27 milions de persones a l'any i són l'autèntica vàlvula de seguretat del sistema sanitari. A més, continua dient el text, la crisi de la Salut Pública derivada de la pandèmia ha fet més palesa la importància dels sistemes sanitaris públics i de la necessitat de reforçar-los.

Però enfortir el Sistema Sanitari espanyol és impossible sense l'aprovació de l'Especialitat de Medicina d'Urgències i Emergències. Cap dels professionals que ha estat en primera línia durant la crisi sanitària té una formació homogènia i homologada a Espanya. La seva formació és a causa del voluntarisme, al sacrifici particular de cada professional que estima la seva professió i ha decidit dedicar el seu temps i recursos per formar-se pel seu compte. Per això, cal fer feina per aconseguir la igualtat real dins dels Serveis d'Urgències i Emergències.

Accedeix aquí al comunicat de l'Hospital de Manacor.

[Font: Hospital de Manacor. 27/05/2022]

[Foto: Hospital de Manacor]

Calendari de formació