Categories: Institucions sanitàries, Noves tecnologies

Els usuaris de Son Llàtzer accediran a informació pràctica per mitjà de codis QR

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Universitari Son Llàtzer posa a la disposició dels usuaris i acompanyants informació pràctica per mitjà de la utilització de codis QR (codi de resposta ràpida mitjançant la descàrrega documental immediata, segura i actualitzada).

Aquest projecte permet que els pacients i acompanyants que disposin de mòbil intel·ligent o tauleta amb connexió a internet puguin accedir a documents útils relacionats amb les visites i els acompanyaments de pacients ingressats.

Aquests codis estan instal·lats en totes les habitacions i en les recepcions de l'Hospital per facilitar-ne ús. Gràcies a les càmeres que duen aquests dispositius, aquest codi pot llegir-se i, immediatament, s'obrirà una web APP que mostra tota la informació.

La utilització d'aquest sistema per part del centre hospitalari consisteix a aplicar les tecnologies de la informació i comunicació sanitàries per optimitzar les cures, augmentar els nivells de seguretat en l'atenció al pacient i millorar la satisfacció d'usuaris i professionals. D'aquesta manera s'evita el format paper que s'emprava fins ara. La informació serà revisada i actualitzada de manera contínua pel personal del centre.

Actualment s'està treballant per aplicar aquest sistema en altres àrees de l'Hospital i en el seu ús per part dels professionals perquè puguin accedir a la informació d'alguns procediments i protocols del centre sanitari.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 26/09/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*26/09/2020 mallorcadiario.com - Los usuarios de Son Llàtzer podrán acceder a información vía códigos QR.
*26/09/2020 noticiasmallorca.es - Los usuarios de Son Llàtzer podrán tener acceso a información práctica por medio de códigos QR.