Categories: Institucions sanitàries, Qualitat

Contractació de subministrament de material per un valor màxim de 2.594.820 €

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha autoritzat el director general del Servei de Salut de les Illes Balears per tramitar els acords marc SSCC AM 225/21 i SSCC AM 226/21, dels quals es derivarà la contractació del subministrament d’implants per a procediments d’embolització i filtres per a vena cava inferior i d’elèctrodes per a registre de dades i elèctrodes de desfibril·lació, per als centres dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, per un valor màxim estimat de 2.594.820 €.

L’embolització transcatèter introdueix medicaments o materials sintètics anomenats agents embòlics o espirals d’embolització, per mitjà d’un catèter, dins un vas sanguini per bloquejar el flux sanguini cap a una àrea del cos. Es pot emprar per controlar o prevenir el sagnat anormal, per anul·lar vasos que subministren sang a un tumor o per tractar aneurismes.

Els elèctrodes de registre de dades, electrocardiogràfics, neurològics, d’activitat fetal, etc., i els elèctrodes de desfibril·lació són necessaris per fer teràpies elèctriques per revertir arrítmies (cardioversió, desfibril·lació).

Per tant, cal proveir els centres sanitaris d’aquests materials a fi de garantir el funcionament correcte de l’activitat assistencial i cobrir les necessitats d’ús d’aquest material.

Es preveu que aquests contractes tindran una vigència de dotze mesos des de la data en què es formalitzi, amb la possibilitat de prorrogar-los per un període màxim de 36 mesos més.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 07/06/2021]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]