Categoria: Institucions sanitàries

L’Hospital Son Llàtzer acull la primera reunió de la Comissió de Participació Ciutadana

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La primera Comissió de Participació Ciutadana de Son Llàtzer ha reunit el comitè executiu de l’Hospital amb representants de diferents associacions de les Illes Balears, entre les quals hi ha algunes associacions de pacients, com ara l’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’Associació de Lluita contra les Malalties del Ronyó (ALCER), l’Associació de persones amb diabetis de les Illes Balears (ADIBA), la Federació de persones amb discapacitat física i psíquica o l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple.

La reunió ha estat presidida pel gerent de l’Hospital, Xavier Feliu, i coordinada per Margarita Covas, responsable d’Atenció al Pacient.

La Comissió de Participació Ciutadana de Son Llàtzer, que es reunirà trimestralment, té com a objectiu principal la participació i col·laboració dels ciutadans en les decisions i accions que es posen en marxa des de l’Hospital. “Volem que el ciutadà sigui el protagonista del sistema i que els seus interessos siguin presents a la nostra presa de decisions”, afirmà Xavier Feliu, gerent del centre. La Comissió donarà veu al ciutadà a l’hospital i farà arribar a la direcció suggeriments i queixes des del punt de vista de la ciutadania.

Agenda Social

La Comissió treballarà en la posada en marxa de l’Agenda Social de l’Hospital, que fomentarà l’organització d’actes de conscienciació i promoció de la salut amb accions concretes, com ara l’organització d’activitats en col·legis, xerrades informatives, jornades de portes obertes, campanyes informatives, de prevenció, fòrums, jornades, etc.

[Font: Hospital Son Llàtzer. 07/07/2014]