Categoria: Institucions sanitàries

El nou espai sanitari Llevant - La Soledat serà un centre multiusos de 4.502 metres quadrats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El futur espai sanitari Llevant - La Soledat, a Palma, serà un centre multiusos que comptarà amb un servei d’urgències d’atenció primària (SUAP), una unitat de salut bucodental, una unitat de salut mental i una base del 061.

El projecte amb el lema «Entre Murs», de l’arquitecte Jovino Martínez Sierra, va guanyar el primer premi del concurs de projectes amb intervenció de jurat per a la construcció del nou Centre Llevant - La Soledat. Aquest primer premi té una dotació de 12.000 €. El segon i el tercer premi han estat per als projectes «La Sole» (dotat amb 8.000 €) i «Cap al Parc» (dotat amb 4.000 €), respectivament.

El nou SUAP comptarà amb un punt d’atenció continuada amb vuit consultes d’urgències, una sala de tractament, una d’observació i dues consultes polivalents. La unitat de salut bucodental estarà dotada amb dotze consultes d'odontologia i dues d'higienista i la unitat de salut mental comptarà amb vint-i-cinc consultes i sis sales per a teràpia de grup. La base del 061 tindrà espai per aparcar-hi una ambulància i una zona de descans amb dos dormitoris individuals.

En total, tindrà una superfície de 4.502 metres quadrats d’espai sanitari que millorarà notablement l'atenció als ciutadans de la zona.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 28/03/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]