Categoria: Institucions sanitàries

Es constitueix el Consell Rector de l’Agència de Salut Pública

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat dia 11 d'abril va dur-se a terme la primera reunió, en la qual els membres varen prendre possessió del càrrec i van fixar els objectius de futur. També es va informar sobre l’estat del procés de posada en funcionament de l’Agència i d’actuacions futures, entre altres punts.

El Consell de Govern va aprovar, el 20 de febrer, els Estatuts de l’Agència de Salut Pública de les Illes Balears, la qual ha de permetre donar resposta de manera adequada i àgil a les necessitats de salut de la població en coordinació amb la resta d’agents sanitaris i socials, així com planificar polítiques de salut pública i anticipar-se a les situacions que poden suposar un risc per a la salut de les persones.

L’Agència de Salut Pública de les Illes Balears s’estructura en òrgans superiors de direcció, òrgans de gestió i òrgans d’assessorament. Els òrgans de direcció són el president, el vicepresident, el Consell Rector i el director executiu; els òrgans de gestió són els centres insulars de salut pública, i els òrgans d’assessorament són el Consell Assessor de Salut Pública i els consells sectorials.

La presidència de l’Agència de Salut Pública de les Illes Balears correspon a la persona titular de la conselleria competent en matèria de salut, mentre que la vicepresidència, l’ha d’exercir la persona titular de la direcció general competent en matèria de salut pública.

Consulta aquí el llistat dels Membres del Consell Rector de l’Agència de Salut Pública.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 11/04/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]