Categories: Recursos humans, Institucions sanitàries

L’equip de Recursos Humans del Servei de Salut avaluarà més de 25.000 aspirants dins el procés d’estabilització extraordinari

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Pla d’Estabilització Extraordinari afecta 96 categories professionals, en què obtindran plaça en propietat un total de 4.115 aspirants.

El Departament de Recursos Humans del Servei de Salut té previst avaluar més de 25.000 aspirants, que es presentaran a les 96 categories professionals dins el Pla d’Estabilització Extraordinari pel qual obtindran plaça en propietat un total de 4.115 aspirants: 2.496 places per concurs oposició i 1.619 places més per concurs extraordinari.

La Subdirecció de Recursos Humans ha fet els primers exàmens del procés d’estabilització extraordinari, per mitjà de concurs oposició, de vuit categories mèdiques a les quals han concorregut un total de 175 aspirants a Mallorca, 19 a Menorca i 15 a Eivissa.

A més, al mes de març va finalitzar l’adjudicació de l’oferta pública de concurs oposició convocada entre 2015 i 2021. En total s’han adjudicat 3.834 places fixes a professionals de 68 categories diferents, una vegada finalitzats tots els processos que estaven en marxa. Es tracta d’un canvi de rumb en matèria de recursos humans, amb l’objectiu clar d’estabilitzar l’ocupació, disminuir la precarietat i recuperar els drets laborals.

Recursos Humans fa feina també en els diferents processos d'adjudicació de nomenaments de places d'interinitats i de durada llarga que se celebraran durant els mesos de maig, juny i juliol i que afectaran entre altres a la categoria d'infermeria (700 places); infermeria d'urgències d'atenció primària (32 places), infermeria obstetricoginecològica (40 places) i infermeria especialista en salut mental (30 places).

En acabar els processos d’estabilització, el Servei de Salut té l’objectiu de reduir a un màxim d’un 8% el nombre de contractes d’interinitat.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 17/05/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]