Categoria: Institucions sanitàries

El director gerent de l'Hospital de Manacor ha presentat el seu equip directiu

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les noves incorporacions són Cinta Escuder Capafons, com a directora mèdica, i Júlia Troya Casero, com a directora infermera.

Cinta Escuder Capafons és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, l'any 1992 i metge especialista COT des de 1998. El mateix any comença a treballar a l'Hospital de Manacor, al servei de Traumatologia, i des de l'any 2007 n'és la cap de secció. L'any 2021 és nomenada cap del servei. Per altra banda, des de l'any 2008 és la coordinadora mèdica de l'Àrea Quirúrgica.

Júlia Troya Casero és diplomada per la Universitat de les Illes Balears, l'any 2000. Comença a treballar d'Infermera a l'Hospital de Manacor l'any 2001. Al llarg d'aquests anys ha format part de l'equip de quiròfan, esterilització, control d'infecció. Des del 2011 ha estat la supervisora d'esterilització i control de la infecció fins al 2022 que és nomenada supervisora de l'Àrea Quirúrgica.

D'altra banda, han estat ratificats en el càrrec el director de gestió, Francesc Moranta Mulet i la sotsdirectora de gestió, Joana Maria Vidal Lladó.

[Font: Hospital de Manacor. 08/11/2023]

[Foto: Hospital de Manacor]