Categories: Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

La Conselleria d’Educació i Universitats i el COPIB es reuneixen per perfilar la presència de professionals de la psicologia als centres

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millora Educativa s’ha reunit amb membres del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears (COPIB) per tal de començar a perfilar la presència de professionals de la psicologia als centres educatius de les Illes Balears.

Des de la Conselleria d’Educació i Universitats ja s’anuncià, durant el mes de març, la intenció d’augmentar i reforçar el número d’auxiliars tècnics educatius (ATE) i orientadors als centres per tal de millorar l’atenció a la diversitat i la salut mental; així com la presència de psicòlegs per treballar en la prevenció.

Aquesta mesura forma part del Pla Estratègic Interinstitucional de Salut Mental, coordinat per les conselleries de Salut, Educació i Universitats i Famílies i Afers Socials.

Després de la primera presa de contacte entre el COPIB i la Conselleria d’Educació i Universitats, des de l’administració pública ja s’ha començat a treballar en la redacció del protocol d’actuació que marcarà la presència dels psicòlegs als centres educatius.

[Font: Conselleria d'Educació i Universitats. 10/04/2024]

[Font: Conselleria d'Educació i Universitats]