Categoria: Institucions sanitàries

Primera Jornada de Portes Obertes 2024 de l'IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears va celebrar la primera Jornada de Portes Obertes de l'any 2024. Aquesta primera visita cerca ser el punt de partida per apropar l'IdISBa a la societat i establir noves sinergies amb diferents col·lectius.

El passat dimecres, dia 8 de maig, varen visitar l'IdISBa 21 alumnes de primer de batxillerat de l'IES Son Pacs i van conèixer les instal·lacions de la mà de Karim Pérez Romero, investigador del Grup Lípids en Patologia Humana.

La visita va començar a les aules de docència de l'hospital, on la responsable de la Unitat d'Infraestructures i Plataformes de l'IdISBa, Marga Frontera, va explicar què és un Institut d'Investigació Sanitària i la tasca que es desenvolupa des de l'IdISBa.

Seguidament, varen conèixer les instal·lacions de l'Institut a l'Hospital Universitari Son Espases, a la -1G, -1F i -1I i de l'Edifici S. Les plataformes que varen visitar foren la de Microscòpia, el Biobanc, la plataforma d'Assaig Clínics i la plataforma de Cirurgia Experimental i Estabulari. Per acabar, Karim Pérez va explicar als alumnes de Son Pacs el seu projecte d'investigació.

[Font: IdISBa. 09/05/2024]

[Foto: IdISBa]