Categories: Institucions sanitàries, Recursos humans

COPIB i ICAIB uneixen esforços per ampliar les places de psicologia forense i impulsar la Coordinació de Parentalitat a les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objectiu de la trobada era establir línies d'actuació conjunta per ampliar el nombre de places de psicòlegs forenses i impulsar la figura del coordinador de parentalitat a la comunitat autònoma.

El COPIB es va reunir, el passat dimecres 24 d'abril, amb els representants de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de les Illes Balears (ICAIB) i els membres de la Comissió de Família de l'entitat.

Tal com es va destacar en la trobada, ambdues entitats comparteixen la necessitat d'unir esforços i treballar per aconseguir que els casos que s'acumulen als jutjats i que requereixen un professional de la Psicologia, especialment els relacionats amb famílies on hi ha menors implicats, no es dilatin en el temps.

Amb aquesta finalitat, a més de demanar al Ministeri de Justícia un increment del nombre de places de professionals de la psicologia forense adscrits als Instituts de Medicina Legal de les Illes, aposten per impulsar la figura del coordinador de parentalitat a les Illes. Sobre això, durant la reunió es va considerar la possibilitat que l'ICAIB col·labori amb el grup de treball de l'Àrea de resolució de conflictes en l'àmbit familiar del COPIB.

[Font: COPIB. 08/05/2024]

[Foto: Rebeca Jiménez / Migraña / CC BY-NC-ND 2.0]