Categoria: Qualitat

El Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor atén el seu pacient número un milió des de la seva obertura

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Urgències de l'Hospital de Manacor ha arribat aquest any 2014 al seu pacient un milió. Una xifra simbòlica que demostra l'alt nivell d'activitat d'aquest servei d'urgències. Així ho ha explicat el cap del servei, Pere Serra, el qual ha destacat que han passat per les urgències de l'hospital un total de 60.432 pacients, fins al mes de novembre de 2014. D'aquests pacients, un total de 8.194 van ser hospitalitzats, mentre que 51.002 (el 84,22 %) van ser donats d'alta, després de ser atesos per alguna malaltia.

El Servei d'Urgències va ser dels primers que van obrir les portes l'any 1997, a l'inici de l'activitat assistencial a l'Hospital de la Comarca de Manacor. El seu cap de servei, al capdavant d'aquest servei al llarg de tots aquests anys, destaca que Urgències és un servei molt especial ja que funciona les 24 hores del dia i atén tot tipus de pacients. Cal destacar que aquest servei, ha estat el primer certificat en seguretat del pacient que confirma la qualitat de l'assistència de les Illes Balears.

L'Hospital de Manacor té actualment un total de 130.000 targetes sanitàries, a les quals s'ha d'afegir l'augment de població que s'incrementa considerablement a l'estiu. En aquest sentit, el cap del Servei d'Urgències destaca que al llarg de l'any van canviat les patologies de les persones que arriben a les portes d'Urgències, incrementant-se sobretot a l'hivern les respiratòries, atès que la població de la comarca de Llevant és la més envellida de Mallorca.

Accés a la nota de premsa.