Categoria: Qualitat

Presentació de la nova pàgina web de pressuposts de la CAIB per al 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El director general de Pressuposts, Joan Carrió, i el director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, han presentat la nova pàgina web de pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al 2017.

Per una banda, els pressuposts es publiquen en format PDF, de manera que és una informació estàtica i amb llenguatge de comptabilitat pública; i per l'altra, els comptes es fan públics en format Excel a la pàgina web de finances del sector públic.

A aquests dos mètodes s'afegeix la nova pàgina web, amb dades més clares, intel·ligibles i accesibles, a l'abast de tots els ciutadans.

El director general de Participació i Transparència, Miquel Gallardo, ha remarcat que "amb un cop d'ull, es pot veure d'on venen els recursos, a què es destinen, es poden treure percentatges, es poden descarregar totes les informacions i fer-ne comparatives, etc."

Aquesta nova pàgina web s'ha creat amb la col·laboració de la Fundació Civio.

Els pressuposts de la CAIB per al 2017 arriben als 4.468 milions d'euros, el que suposa un 10,1 % més que l'any passat, i en el qual es prioritzen les polítiques socials, el model econòmic i les infraestructures.

La nova pàgina web es pot veure en aquest enllaç

[Font: Conselleria de Transparència, Cultura i Esports. 03/11/2016]

[Foto: Conselleria de Transparència, Cultura i Esports]