Categoria: Qualitat

La Conselleria de Salut subvenciona el Metabús de Creu Roja

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut subvenciona amb 149.400 euros el projecte Unitat Mòbil de Dispensació de Metadona (Metabús) de Creu Roja Illes Balears, que consisteix en una ambulància adaptada que dispensa metadona cada dia a tots els usuaris dels diferents centres d'atenció a les drogodependències (CAD) de Palma que, per motius de treball o de salut, no poden acudir a un centre o que, per diverses problemàtiques socials, han de fer una dispensació de metadona supervisada des d'un punt de vista sanitari.

Creu Roja Espanyola Illes Balears és l'única entitat en l'àmbit de la comunitat autònoma que presta a aquests grups de població vulnerables i en risc d'exclusió social un servei considerat d'interès públic, social i humanitari, cosa que fa factible la concessió de la subvenció mitjançant el procediment directe. El cost total del projecte és de 149.400,00 € i el període d'execució és de dia 1 de gener a dia 31 de desembre de 2016.

Creu Roja Espanyola és una institució humanitària de caràcter voluntari i d'interès públic que desenvolupa la seva activitat sota la protecció de l'Estat espanyol, exercida mitjançant el Consell de Protecció. L'organització va crear l'any 2000 la Unitat Mòbil de Dispensació de Metadona (Metabús), servei gestionat mitjançant una subvenció de la Conselleria de Salut.

[Font: Conselleria de Salut. 11/11/2016]

[Foto: Infosalut]