Categoria: Qualitat

Son Espases inverteix 1,7 milions d'euros en la renovació dels servidors del sistema d'informació d'històries clíniques

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha invertit 1,7 milions d’euros per renovar els servidors del seu sistema d’informació d’històries clíniques, anomenat Millennium, després de deu anys en funcionament.

 

 

L’objectiu d’aquesta inversió és assegurar un rendiment òptim per als anys vinents, millorar l’experiència de l’usuari i oferir un servei més bo als pacients.

Millennium és el sistema de gestió de pacients, Història Clínica Electrònica (HCE) i solucions departamentals (farmàcia, etc.) completament integrats que està implantat a l’Hospital Universitari Son Espases des que es va inaugurar, l’any 2010. 

Una de les característiques principals és la potencialitat del gestor de peticions, que és transversal a tots els serveis, cosa que permet demanar al mateix temps i amb poc més d’un clic diverses indicacions clíniques tot agrupant-les (proves complementàries de laboratori i de radiologia, indicacions farmacèutiques, indicacions terapèutiques, cites, etc.).

Actualment, més de 1.100 usuaris accedeixen cada dia de manera concurrent a Millennium, que alberga més d’un milió d’històries clíniques.

[Font: Conselleria Salut i Consum. 27/07/2019]

[Foto: Conselleria Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*27/07/2019 mallorcadiario.com - Son Espases invierte 1,7 millones en renovar los servidores del servicio de historias clínicas.
*27/07/2019 dbalears.cat - Son Espases inverteix 1,7 milions d'euros en la renovació dels servidors d'històries clíniques.
*27/07/2019 canal4diario.com - Son Espases invierte 1,7 millones en renovar los servidores del sistema de información de historias clínicas.