Categoria: Qualitat

Subvenció per a la implantació de Sonrisa Médica a Menorca i Eivissa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum  atorgarà una ajuda de 28.774 euros a Sonrisa Médica per elaborar, implantar i fer el seguiment dels nous programes de pallassos a l’Hospital Can Misses (Eivissa) i a l’Hospital Mateu Orfila (Menorca). 

El cost total del projecte presentat per aquesta entitat és de 37.686,92 euros i el període d’execució és de l’1 de gener al 30 de setembre de 2020.

L’ajuda servirà per atendre les despeses de la supervisió directa per part de la direcció i producció artística de l’associació, així com de la formació remunerada del personal en termes de continguts sanitaris, psicològics, artístics i musicals, i les sessions d’entrenament necessàries per l’execució correcta del servei.

L’objectiu és assolir una realització del programa adequada als protocols sanitaris i amb garanties d’un servei d’excel·lència a Menorca i Eivissa, atès que la implantació recent a Eivissa i Menorca suposaren la contractació de nou personal que encara ha d’adquirir experiència per garantir el nivell de qualitat requerit.

Sonrisa Médica és una entitat amb una llarga trajectòria a les Illes Balears i recentment ha commemorat el 25è aniversari del seu naixement.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 22/11/2019]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]