Categoria: Qualitat

Son Espases acull la tradicional Festa de Nadal per als infants ingressats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases va acollir la tradicional Festa Infantil de Nadal adreçada als infants ingressats i als fills dels treballadors del Centre.

Els més petits van poder gaudir d’una jornada plena d’activitats molt variades com ara tallers de manualitats, actuacions musicals, balls, castells inflables, visita del Pare Noel i, fins i tot, passejar amb motos Harley.

Durant la Festa, també es va entregar el premi al guanyador de la tercera edició del Concurs de Dibuix Infantil. En aquesta edició, el primer premi va ser per a Andreu Veny, de cinc anys, que va pintar un arbre de Nadal amb aquarel·les de colors. El dibuix guanyador serà la imatge que s’utilitzarà per a la postal de Nadal d’enguany de l’hospital.

A la festa hi van participar diverses institucions como la Creu Roja i el SAMU 061, contribuïnt activament en el desenvolupament de les activitats.

La Festa de Nadal Infantil s’emmarca en el Programa de Festes de Nadal de l’Hospital, que recull tot un conjunt d’activitats adreçades als pacients ingressats i als professionals.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 14/12/2019]

[Foto: Conselleria de Salut I Consum]