Categories: Qualitat, Institucions sanitàries, COVID-19

La Unitat de Nounats de l'Hospital Son Llàtzer va celebrar el Dia de la Mare

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat Neonatal de l'Hospital Universitari Son Llàtzer va celebrar el diumenge passat el Dia de la Mare. Per a això es van penjar en els bressols i incubadores de tots els nadons ingressats uns cartells per felicitar a les mares.

La Unitat Neonatal d’aquest Hospital treballa des de fa temps apostant per unes cures d'excel·lència i inclou en la seva atenció no només l'acompanyament dels pares durant les 24 hores del dia sinó que també entén el nounat i la seva família com una unitat, i aposta perquè els pares participin activament en tots els aspectes de la cura del seu fill.

Donar als pares l'oportunitat de celebrar festivitats amb els seus menuts els dona un sentit de normalitat i poder gaudir de les primeres fites dels seus nadons és el que tota família vol. Aquest punt és molt important, no només perquè es vagin acostumant totes les cures que requerirà el fill, sinó també per facilitar-los que s'adaptin a la situació, s'aconsegueix que se sentin útils i s'afavoreix el vincle maternofilial.

L'Hospital va felicitar totes les mares (treballadores, pacients, familiars, etc.) que, pel motiu que sigui, van haver de passar aquest Dia de la Mare a l'Hospital, i més tenint en compte les circumstàncies particulars d’enguany, derivades de l'estat d'alarma.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 04/05/2020

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]