Categoria: Recursos humans

Correcció d'errors de la plaça d'infermeria d'urgències d'Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 137, de dia 6 d’agost de 2020, s’ha publicat la Correcció d'errors de la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), de 14 de juliol de 2020, per la qual es convoca la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, d'una plaça vacant de personal estatutari sanitari de la categoria infermer/a d'urgències a atenció primària de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària de Mallorca.

On diu:

"Lloc, centre de treball i adscripció funcional: SUAP de S'Escorxador, ubicat al carrer Emperadriu Eugènia cantonada, carretera de Valldemossa (07010), sense perjudici de què la persona seleccionada pugui ser destinada en qualsevol moment a un altre lloc, centre o servei de l'Àrea de Salut de Mallorca dependent d'aquesta Gerència."

Ha de dir:

"Lloc, centre de treball i adscripció funcional: SUAP de Son Pisà, ubicat al carrer Vicenç Joan Rosselló Ribas, núm. 65, de Palma (07013), sense perjudici de què la persona seleccionada pugui ser destinada en qualsevol moment a un altre lloc, centre o servei de l'Àrea de Salut de Mallorca dependent d'aquesta Gerència."

[Font: BOIB. Núm. 137. 06/08/2020]

[Foto: Govern de les Illes Balears]

Notícies relacionades