Categoria: Recursos humans

L'IB-Salut va examinar 96 opositors d'11 categories professionals diferentes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut (IB-Salut) va examinar el dia 13, a 96 opositors en totes les illes per 11 categories professionals, dels quals 95 s’examinaran per torn lliure i 1 per promoció interna. Per illes es van examinar 78 opositors a Mallorca (edifici Guillem Cifre de Colonya), 6 a Menorca (Hospital Mateu Orfila) i 12 a Eivissa (Hospital Can Misses).

Especialitats profesionals:

Angiologia i cirurgia vascular; cirurgia cardiovascular; cirurgia maxil·lofacial; cirurgia pediàtrica; cirurgia plàstica; hematologia i hemoteràpia; inmunologia; medicina nuclear; oncologia radioteràpica; radiofísica hospitalària i cirurgia toràcica.

El procediment selectiu és el de concurs oposició, que consta d’una fase d’oposició amb un valor del 60 % i una posterior fase de concurs amb un valor del 40 %. La qualificació final s’obté sumant les puntuacions obtingudes en totes dues fases. La fase de concurs consisteix a valorar els mèrits que han al·legat les persones candidates amb el barem següent: experiència professional, 55 punts; activitats de formació, docència i recerca, 40 punts; coneixements de català, 5 punts, i coneixements d’una llengua estrangera, 3 punts.

Amb aquesta convocatòria la Conselleria de Salut i Consum —mitjançant el Servei de Salut — ha creat llocs de feina estables a la funció pública, una mesura que millora la qualitat dels serveis assistencials i enforteix la xarxa sanitària pública.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 13/12/2020]

[Foto: Infosalut / Formació de Residents a Bibliosalut / CC BY-NC-SA 4.0]