Categoria: Recursos humans

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera fidelitza la plantilla d'Anestèsia amb places fixes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera  ha celebrat avui l'acte de presa de possessió de places fixes després de superar el concurs oposició del Servei de Salut en la categoria d'Anestesiologia i Reanimació. Aquesta especialitat té una gran demanda a nivell nacional. Per a l'Àrea de Salut suposa fidelitzar la plantilla d'un servei central, clau en el desenvolupament de l'activitat quirúrgica.

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, acompanyada de la directora mèdica d'Atenció hospitalària, la doctora Sheyla Sironvalle, ha formalitzat en un acte aquesta important presa de possessió de la plaça fixa de dotze anestesistes per a les places convocades de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

Des d'octubre de 2020 fins a l'actualitat, aquesta Àrea de Salut ha consolidat per mitjà de places fixes prop d'un centenar de llocs de treball després de convocar oposicions de diferents categories i especialitats.

En aquests últims set mesos s'han fidelitzat catorze metges d'Atenció Primària, vint-i-set tècnics de radiologia i de laboratori, una trentena de facultatius dels serveis de Cardiologia, Farmàcia Hospitalària, Medicina Interna, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Pediatria i Urologia i Urgències i molt recentment, la setmana passada, onze tècnics en cures d'infermeria.

La direcció mèdica d'Atenció Hospitalària valora de manera molt especial l'obtenció de plaça fixa de la plantilla del Servei d'Anestesiologia i Reanimació, ja que «no hi ha millor manera de fidelitzar equips que garantint una plaça en propietat; d'aquesta manera els oferim les condicions ideals per al desenvolupament de la seva carrera i a més consolidam un servei essencial per a l'activitat quirúrgica, i amb això garantim una major qualitat assistencial», segons Sheyla Sironvalle.

Per a Carmen Santos, directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, «aquest acte de signatura de la plaça en propietat té un component especial perquè es tracta d'una categoria molt demandada en tot el territori nacional i amb això ens asseguram l'estabilitat d'una plantilla fonamental pel fet de ser un servei transversal. A més de fidelitzar grans professionals, consolidam un servei molt important i oferim seguretat als professionals, la qual cosa ens assegura un projecte de futur».

Els dotze anestesiòlegs que han obtingut plaça fixa són Eduardo Roura Palay, Alfonso Rengel Royo, Laura Ripoll Coronado, Ena Baccari, Lucy Isabel Restrepo de la Cruz, Edgar Fabián Castilblanco Gómez, Leticia Villaverde Laso, Anais López Méndez, Mª Teresa Nogueiras Pérez, Diego Martín Guijarro, Sara Gallo Santacruz y Ángela Casquero Murciego.

El 76,5 % de la plantilla del Servei d'Anestesiologia i Reanimació, després de la signatura d'avui, té plaça fixa. La plantilla autoritzada és de disset places: tretze són fixes, dues estan ocupades per personal interí i altres dues places més estan per cobrir.

[Font: Área de Salut d'Eivissa i Formentera. 27/04/2021]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]