Categoria: Recursos humans

Nou cap del Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Can Misses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera  ha celebrat avui l'acte de presa de possessió de places fixes després de superar el concurs oposició del Servei de Salut en la categoria d'Anestesiologia i Reanimació. Aquesta especialitat té una gran demanda a nivell nacional. Per a l'Àrea de Salut suposa fidelitzar la plantilla d'un servei central, clau en el desenvolupament de l'activitat quirúrgica.

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Carmen Santos, de 13 de novembre de 2020, publicada en el BOIB núm. 196, de 17 de novembre de 2020, es va aprovar la convocatòria pel sistema de lliure designació, del lloc de cap del Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Can Misses de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

El passat 4 de febrer de 2021 es va resoldre aquesta convocatòria amb la designació del doctor Carlos Luis Errando Oyonarte, qui procedeix de l'hospital de referència del País Valencià, el Consorci Hospital General Universitari de València.

El doctor Errando és llicenciat en Medicina i Cirurgia (1983) i es va doctorar en Medicina i Cirurgia en 1996. A més és especialista en Anestesiologia i Reanimació (1994) i posseeix un màster grau de Capacitació en Seguretat del Pacient i Gestió del Risc Sanitari (2012).

Des de la direcció s'agraeix el treball i la implicació de María Teresa Nogueiras, anterior coordinadora del Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Can Misses.

[Font: Área de Salut d'Eivissa i Formentera. 27/04/2021]

[Foto: Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera]