Categoria: Recursos humans

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera reforça el laboratori d'Anàlisis Clíniques amb la contractació d'un especialista

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha reforçat la plantilla d'Anàlisis Clíniques amb la contractació d'un especialista, el doctor Carlos Rodríguez Rojas, a causa de la renovació tecnològica del Laboratori. El canvi de l'equip tecnològic implica que durant aquest procés de transformació es requereixi més suport i, per tant, la incorporació d'un especialista més.

Rodríguez Rojas va cursar estudis a la Universitat de Castella-la Manxa i es va especialitzar en anàlisis clíniques a l'Hospital Universitari Santa Lucía de Cartagena (Múrcia), d'on procedeix.

El Laboratori d'Anàlisis Clíniques està format actualment per sis especialistes: la doctora Emilia Moreno, cap del servei, Dolors Balsells, Laura Sahuquillo, Alfonso López, Enrique Martínez i Carlos Rodríguez.

El nou especialista en anàlisis clíniques actualment cursa la tesi sobre valoració del biomarcador de la PSP (Pancreatic Stone Protein) en pacients amb pancreatitis aguda. Aquesta tesi està en la fase final i es defensarà pròximament a l'Hospital Universitari Santa Lucía.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 08/07/2021]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]