Categoria: Recursos humans

La Unitat de Cures Intensives de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera amplia la plantilla amb una nova incorporació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb la incorporació del doctor Walter Ramírez Lajones la UCI arriba fins als deu facultatius. Ampliar la plantilla i comptar amb una MIR en l'especialitat de Medicina Intensiva, des de juliol, permetrà l'UCI augmentar la capacitat assistencial.

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha incorporat un nou especialista en Medicina Intensiva a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Can Misses. Es tracta del doctor Walter Ramírez Lajones, qui procedeix de l'Hospital de Fuenlabrada, a Madrid, on es va formar com a intensivista.

Aquesta ampliació de la plantilla i la possibilitat de formació en l'especialitat de Medicina Intensiva, des de juliol d'aquest any, permetran l'UCI augmentar la seva capacitat de resposta. Amb això estarà millor preparada davant el possible augment de la demanda assistencial derivat de la pandèmia o d'altres situacions.

La cartera de serveis de l'UCI actualment està formada per quaranta activitats assistencials pròpies d'una unitat d'intensius de major grandària a causa de la insularitat. D’entre aquestes activitats destaquen la reanimació cardiopulmonar bàsica i avançada, l'organització i l'assistència a la parada cardiopulmonar a l'hospital, l'ecocardiografia, el control i l'assistència mantinguda al pacient postoperat d'alt risc, a més d'altres activitats externes a l'UCI com són la sedació en el gabinet d'endoscòpies, el suport a les endoscòpies urgents en pacients estables, el suport a l'hemodiàlisi d'aguts i la coordinació de trasplantaments.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 10/09/2021]

[Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]

Què en diu la premsa
*13/09/2021 periodicodeibiza.es - La UCI de Can Misses amplía su plantilla y su capacidad asistencial.