Categoria: Recursos humans

La Dra. Isabel García, nova cap del Servei de Nefrologia de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El director gerent de l’Hospital, Josep Pomar, ha lliurat el nomenament de cap del Servei de Nefrologia a la doctora Isabel García. A l’acte de lliurament també hi han assistit la directora mèdica, Carmen Sanclemente, i el subdirector mèdic, Antonio Moreno.

La nova responsable del Servei és llicenciada en Medicina per la Universitat de Navarra. Va fer la residència al Servei de Nefrologia de la Clínica Universitària de Navarra i, en acabar la seva formació especialitzada, es va incorporar com a adjunta a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta. La seva tasca assistencial s’ha centrat, sobretot, en la malaltia renal crònica, especialment en la diàlisi peritoneal i en els controls dels pacients en fase prediàlisi. Durant vuit anys, ja estat la coordinadora del Grup Català de Diàlisi Peritoneal. Ha complementat la seva formació amb un màster de Gestió de Centres Sanitaris a la Universitat Autònoma de Barcelona i un Curs de Gestió de Serveis de Nefrologia per l’Escola Andalusa de Salut Pública.

En l’àmbit docent, la nova cap del Servei de Nefrologia ha estat tutora de residents i professora de Nefrologia de la Universitat de Girona.

La seva vessant investigadora s’ha centrat en la diàlisi peritoneal, en la qual ha estat investigadora principal a l’Hospital Josep Trueta. A més, ha participat en diferents publicacions d’àmbit nacional i internacional sobre aquest tema.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 20/09/2021]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]