Categoria: Recursos humans

La prova extraordinària d'accés a l'especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària se celebrarà el dia 11 de desembre

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Al BOE del dilluns 8 de novembre de 2021, s'ha publicat la resolució de 4 de novembre de 2021 de la Secretaria General d'Universitats, per la qual es convoca la prova objectiva corresponent a l'accés al títol d'Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària. L'objectiu d'aquesta prova és avaluar la competència dels seus aspirants en els seus àmbits de coneixements, habilitats i actituds necessaris per a l'adequat exercici de l'especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària.

La prova se celebrarà el dissabte 11 de desembre, en tres torns, depenent del llinatge dels aspirants i tendrà una durada ininterrompuda de 3 hores. Aquí podeu accedir als llistats provisionals d'aspirants admesos i exclosos publicats pel Ministeri.

Tant els aspirants exclosos com els omesos per no figurar en les llistes d'admesos ni en les d'exclosos, disposen d'un termini de 10 dies naturals, comptats a partir de l'endemà a la publicació en el BOE de la present resolució, per a esmenar els defectes que hagin motivat la seva exclusió o l'omissió simultània en les llistes d'admesos i exclosos.

Els interessats hauran de presentar les seves al·legacions a través dels mecanismes previstos en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, amb independència de la seva remissió a través de l'adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

En cas de produir-se modificacions en la relació d'admesos i exclosos, aquestes figuraran en la relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos de la prova, que serà publicada en aquest enllaç.

Inscripció a la prova

Tothom que formi part de la llista d'admesos haurà de presentar una sol·licitud d'inscripció dins dels següents quinze dies naturals, comptats a partir de l'endemà al de publicació de la convocatòria en el BOE. Únicament els aspirants que apareguin en les llistes provisionals i definitives d'admesos podran realitzar aquesta inscripció, que es realitzarà en la pàgina web del Ministeri d'Universitats.

La inscripció es realitza a través d'aquest enllaç, actiu des del dia 9 de novembre.

Instruccions per a la inscripció

Podeu trobar tota la informació relativa a la inscripció a la secció d'Ensenyaments Universitaris de la web del Ministeri d'Universitats.

[Font: COIBA. 08/11/2021]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Infermera pediàtrica prepara els materials per administrar una vacuna / CC BY-NC-SA 4.0]