Categoria: Recursos humans

L'Àrea de salut d'Eivissa i Formentera fidelitza més de 130 infermeres i comares que han obtingut una plaça fixa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera celebra un acte de presa de possessió de 131 places fixes per a infermeres i comares després de superar el concurs oposició del Servei de Salut.

L’Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha duit a terme avui l’acte de presa de possessió de places fixes 108 infermeres i 23 llevadores que han superat concurs oposició del Servei de Salut de les Illes Balears. Les dues categories tenen una gran demanda a escala nacional i internacional, atès el prestigi de la formació del col·lectiu infermer a l'exterior i, per a l'Àrea de Salut, suposa fidelitzar més d'un centenar de professionals altament qualificades d'un col·lectiu clau en el desenvolupament de l'activitat assistencial tant a Atenció hospitalària com a Atenció Primària.

Del total d’infermeres, 78 places són per a l’Hospital Can Misses, 27 per a Atenció Primària i 3 per a l’Hospital de Formentera. De les 23 places de comares, 20 són d'hospital (18 a Can Misses i 2 a Formentera) i 3 d'Atenció Primària.

Des de l'octubre del 2020 fins a l'actualitat, l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha consolidat a través de plaça fixa més de dos centenars de llocs de treball després de convocar oposicions de cadascuna d'aquestes categories i especialitats.

En aquests darrers tretze mesos s'han fidelitzat 14 metges d'Atenció Primària, 27 tècnics de Radiologia i tècnics de Laboratori, una trentena de facultatius dels serveis de Cardiologia, Farmàcia hospitalària, Medicina Interna, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Pediatria, Urologia Anestesiologia, a més d'11 tècnics en Cures d'Infermeria (TCE).

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 28/10/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]