Categoria: Recursos humans

Procediment especial de selecció per a 26 places de FEA per a l'Hospital d'Inca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 45 de dia 2 d'abril de 2022, s'ha publicat la resolució de la directora gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca de 29 de març de 2022 per la qual es convoca un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears de les categories de FEA d’Hematologia, Metge d'Urgències Hospitalàries, Urologia, Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, Radiodiagnòstic, Pediatria, Otorrinolaringologia, Oncologia, Nefrologia, Microbiologia i Parasitologia, Medicina intensiva, Medicina interna, Obstetrícia i Ginecologia, Cirurgia General i Aparell Digestiu i, per últim, Dermatologia.

L'objecte d'aquestes bases és regular la convocatòria d'un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal per cobrir 26 places de la categoria de FEA corresponent a la gerència de Tramuntana del Servei de Salut de les Illes Balears.

Funcions i procediment selectiu

Les funcions seran les pròpies de cada categoria i el procediment selectiu ha de constar d'una fase de concurs i d'una prova teoricopràctica, que seran valorades per la Comissió de Selecció designada per la directora gerent de l'Hospital Comarcal d’Inca en la resolució d'aquesta convocatòria.

Termini de presentació de sol·licituds

Les persones interessades a participar en la convocatòria disposen de deu dies hàbils per presentar la sol·licitud, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.

Per a més informació consultau aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 45. 02/04/2022]

[Foto: Infosalut / Hospital d'Inca exterior / CC BY-NC-SA 4.0]