Categoria: Recursos humans

Núria Casanovas i Fran Fanjul, nous subdirectors de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Núria Casanovas i Francisco Fanjul han estat nomenats nova subdirectora de Gestió i Serveis Generals i nou subdirector de l’Àrea Mèdica de l'Hospital Universitari Son Espases, respectivament.

Núria Casanovas s’incorpora a l’Equip Directiu de la Gerència del Sector Ponent per liderar una subdirecció transversal que depèn de la Direcció Mèdica i de la Direcció d’Infermeria i que assumeix aspectes d’Admissió i de gestió de llits i aspectes relacionats amb l’àrea ambulatòria.

La nova subdirectora és diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona amb estudis de màster i postgrau en diversos aspectes de la infermeria.

Núria Casanovas inicià la seva trajectòria professional com a infermera de l’Àrea Quirúrgica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i compta amb experiència en l’àmbit de la gestió sanitària.

L’any 2020 arribà a les Illes Balears on ha treballat com a infermera del Centre de Salut de Palmanova i, darrerament, com a consultora del procés quirúrgica de l’Hospital Universitari Son Espases.

En el seu vessant docent, la nova subdirectora ha estat professora del Grau d’Infermeria a la Universitat Internacional de Catalunya i docent de diversos màsters i postgraus.

Francisco Fanjul s’incorpora a la Gerència com a nou subdirector de l’Àrea Mèdica.

És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra i especialista en Medicina Interna per l’Hospital Universitari Son Espases. Ha completat la seva formació amb diferents cursos de màster a més de múltiples cursos de postgrau centrats, principalment, en les àrees mèdiques de la infecció per VIH i MPOC, així com en competències transversals de gestió i d’investigació clínica.

A l’àmbit docent, el nou subdirector mèdic ha estat tutor clínic de la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears en les assignatures de Patologia General i Malalties infeccioses. Actualment, és professor de l’assignatura Medicina Interna en 6è Curs del Grau de Medicina.

Un dels seus principals interessos és la investigació clínica i pertany al Grup d’Investigació de Malalties Infeccioses i VIH de l’IdISBa, des de l‘any 2012. Les principals línies d’investigació són la patologia pulmonar dels pacients infectats per VIH i la infecció COVID-19.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 19/05/2022]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]