Categories: Recursos humans, Institucions sanitàries

El Servei de Salut adjudica 119 places de medicina de família d’interinitat i durada llarga

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut ha fet una crida per adjudicar 119 places d'interinitat i durada llarga de la categoria metge de família a Atenció Primària de Mallorca. L’adjudicació de places es va dur a terme a l’Hospital Universitari Son Llàtzer.

Aquesta consolidació de places està contemplada dins el pla d'estabilitat dut a terme pel Servei de Salut per donar resposta a les necessitats de professionals de medicina de família dels centres d’atenció primària.

En aquest sentit, el Servei de Salut també ha sol·licitat de cara a l’any vinent una ampliació de cinquanta-vuit places de medicina per a atenció primària: trenta-sis places de metge de família i vint-i-dues places de metge d’urgències d’atenció primària.

Aquestes accions se sumen a la crida de contractació als metges de família amb una oferta d’estabilitat des de l’inici del contracte, que serà com a mínim de tres anys de durada i amb possibilitat de perllongar-lo amb una interinitat.

L’oferta de contractació inicial serà de tres anys, amb la possibilitat d’estabilitzar la plaça en el sistema sanitari per mitjà dels processos de consolidació de personal, que preveuen reduir a un 5% els contractes temporals de tot el Servei de Salut.

Els únics requisits necessaris per accedir als contractes són tenir el títol d’especialista en Medicina de Família i nacionalitat espanyola o d’un estat membre de la Unió Europea.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 17/11/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]